Мъже признават за любовта си към "момичешки" неща
Pexels
Мъже признават за любовта си към "момичешки" неща
23.08.2019|12:00 Прочитания: 546

Преди няколко години Джони Деп призна, че събира кукли Барби и играе с тях заедно с дъщеря си. Други мъже също намират удоволствие от дейности, които се смятат за "момичешки".

Решихме да споделим няколко мъжки признания с вас, споделени от моряци, мотористи и други мъжаги:

"Наистина обичам да използвам лентички за черни точки. Работя на лодка и кожата ми ежедневно е покрита с различни мазни неща, ръжда и други мръсотии. В деня, в който се върна вкъщи, най-удовлетворяващото нещо е да използвам тези лентични за черни точки. Не мога да намеря такива лентички, предназначени за мъже, но жената на опаковката има страхотна кожа, така че нямам нищо против"

"Обичам да бера и аранжирам цветя. Изглеждат страхотно."

"Женските шампоани и балсами са много по-добри от мъжките"

"Когато жена ми е извън града и имам вечерта само за себе си, обичам да си взимам дълги горещи вани, след това да използвам продуктите за кожа на жена ми и накрая да пия билков чай, докато гледам стари филми. Жена ми не знае, че правя това."

"Обичам да нося престилки за готвене, които са били на баба ми. Това ме кара да си мисля за нея, докато приготвям вкусна храна. Не ме интересува, че са женски"

"Моята приятелка ме взе с нея на педикюр и беше невероятно."

"Романтични телевизионни предавания и филми. Просто ми харесва усещането, когато двама души са щастливи заедно"

"Със съпругата ми носим еднакъв размер дрехи. Ако си купи панталони, които ми харесват, със сигурност ще ги нося."

"Всеки път, когато изляза, за да пия, си поръчвам коктейли, докато другите пият уиски и бира. Искам да се наслаждавам, а не да изгоря хранопровода си."

"Слушам Лана Дел Рей във фитнеса. Тя е страхотна."

"Имам 2 плюшени играчки, които нося в раницата си на работа и спят в леглото ми. На 26 съм."

"Нося кърпата около гърдите си, когато изляза от банята"

"От няколко години се забавлявам, като си представям каква ще бъде сватбата ми (къде ще бъде, каква музика ще има и т.н.)

"Имам списък: обичам да готвя, да плета, да шия и да правя сладкиши. Почти всяка неделя с дъщерите ми правим мъфини. Направил съм няколко блузи, шапки, шалове и т.н."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!


1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...