Чувството за самота в отношенията
Pexels
Чувството за самота в отношенията
09.05.2019|12:00 Прочитания: 885

Постоянно внимание от страната на любимия човек ние, жените, възприемаме като проява на чувства. Но мъжете се нуждаят от повече свобода на действия, така че за тях привързаността е вълнообразно проявление на тяхното отношение към избраницата си.

Вероятно сте забелязали, че понякога вашият любим човек емоционално се отдалечава от вас, понякога дори не търси нови срещи. А след известно време той пак се връща и ви дава цялата си любов.

Важно е мъжете да прекарват известно време насаме със себе си, за да възстановят границите си. Има и други причини, поради които мъжът понякога става по-студен.

Ако топлината на чувствата е отслабнала във вашата връзка - не се тревожете. Това е временна пауза. Като правило, след известно време той започва да се връща с още по-голяма сила към своята любима. Разбира се, ако сте в състояние спокойно да преживеете охлаждането на отношенията.

Свободното време може да бъде прекарвано с полза и за свое удоволствие - да се срещнете с приятелки, да си спомните стари хобита или просто да гледате хубав филм в свободната вечер. Отначало няма да е лесно. Постоянно ще бъдете изкушени да разтърсите човек с чувства. Вие ще страдате, ще досаждате, ще изисквате, ще чакате ... Но ако издържите  3 дни, тогава силата на желанието ви ще отслабне и ще можете бавно да превключите вниманието си към себе си.

Не се страхувайте от периодично душевно охлаждане към вас, това е естествена потребност на всички представители на по-силния пол.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!   

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...