8 тайни, които ние, jenite, пазим от мъжете
Unsplash / Enrico Carcasci
8 тайни, които ние, jenite, пазим от мъжете
01.06.2019|14:30 Прочитания: 2738

Всяка жена се нуждае от пространство за себе си. А и е хубаво да има малко мистерия около всяка дама, защото това я прави по-интересна за мъжете. По-добре е вашият мъж да не знае абсолютно всичко за вас- например навиците ви в банята или подробности за бившите ви любовници. Има някои неща, които повечето от нас, jenite, пазят в тайна. Ето кои са те:

1. Фактът, че имаме окосмяване по лицето

Съжаляваме, скъпи мъже, но ние не се събуждаме в този вид. Правим си болезнени и дълги процедури, за да се отървем от окосмяването по лицето и да изглеждаме невероятно. 

2. Доставяме си удоволствие сами, точно както и вие

Не само мъжете имат сексуални нужди. Жените също мастурбират, въпреки че не говорят за това. Повечето жени предпочитат да не споделят подробности около това действие.

3. Сексът не беше добър

Не искаме да засягаме егото ви, но не винаги получаваме това, от което се нуждаем, в леглото. Голяма част от жените дори лъжат, че е било хубаво, когато всъщност не им е харесало.

4. Колко тежим

Теглото е може би най-строго пазената тайна, която имат жените. Дори някои жени, омъжени за съпруга си от десетилетия, не му споделят колко тежат.

5. Броят на бившите ни партньори

Разкриването на броя на бившите партньори е толкова ненужно. Винаги сме мислили така и винаги ще мислим така. 

6. Все още сме гладни след салатата

Особено в началото на връзката, жените обикновено не си поръчват това, което им се яде, а просто салата. И естествено не се наяждат с нея. 

7. Можем и сами да вършим нещата, за които ви молим за помощ

Или просто не искаме да го правим или искаме да видим своя секси мъж в действие, какво лошо има?

8. Нуждаем се от вас

Често жените използват клишираната фраза "Искам те, но нямам нужда от теб". Това е абсолютно грешно. Естествено, че се нуждаем от вас. Дори силните и независими жени имат нужда от любов и внимание. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

9 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...