Дизайнер включи кърмеща майка в ревюто си на Седмицата на модата
Instagram/rebeccaminkoff
Дизайнер включи кърмеща майка в ревюто си на Седмицата на модата
11.09.2019|11:30 Прочитания: 382

Седмицата на модата в Ню Йорк е едно от най-бляскавите и изискани събития. Можем да видим тоалети и дизайнери от висок клас, грандиозни шоута и известни личности, но не е най-практичното място за млади майки. Дизайнерът и майка на 3 деца Ребека Минкоф решава да направи висшата мода по-достъпна за жените, които са родили наскоро. Тя включва в своето шоу модел, който кърми- Мара Мартин.

На снимките от съботното шоу се вижда Мара Мартин, която е седнала в удобно кресло и кърми малката си дъщеричка. Идеята на цялото това нещо е да се покаже колко силни и вдъхновяващи са младите майки, които работят. За Минкоф признаването на работещите майки е от изключително голямо значение и дори си партнира с компания, която произвежда помпи за кърма.

Дизайнер включи кърмеща майка в ревюто си на Седмицата на модата Instagram/rebeccaminkoff

Мара била трогната, че е поканена да се включи именно по такъв начин в шоуто и посвещава пост в Инстаграм на това. 

"Моменти преди първото ни шоу за NYFW за Ребека Минкоф. Такова невероятно изживяване!", написа тя.

Дизайнер включи кърмеща майка в ревюто си на Седмицата на модата Instagram/_maramartin_

"Да бъдеш част от шоу, което представя жени с различни размери и етноси, докато оказва уважение на работещата жена беше такава чест. Да си майка е най-трудната работа в света, а след това да трупаш опит да работиш като модел, наред с други неща, не прави ситуацията по-лесна. Това, че можех да представя ВСИЧКИ работещи майки, направи това шоу толкова специално за нас."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!


0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...