Дънкова пола - задължително е да я имаш
10.08.2018|12:00 Прочитания: 1483

Дънковата пола е от онези вечни класики, които сякаш винаги са били актуални. Сега, те са тук с още нови идеи за вас, с още възможности за създаване на страхотни тоалети. 

Дънкова пола - задължително е да я имашPinterest

Дънковата пола е задължителен аксесоар, за малки и големи. Ще можете да я комбинирате лесно с тениска или риза, а модели с разбридани конци, развалени подгъви, декоративни елементи и цепки са сред най-желаните от всички, които обичат денима.

Дънкова пола - задължително е да я имашPinterest

Независимо дали сте на почивка или на работа, винаги можете да сложите този тип пола. Денимът с класически син цвят се комбинира най-лесно, заради универсалният си цвят.

Дънкова пола - задължително е да я имашPinterest

Дънковата пола може лесно да се приспособи към почти всеки сезон - лятото в съчетание със сандали и красива блуза, а през по-студените дни просто сложете интересен клин и блуза с дълъг ръкав и тоалетът ви е завършен.

Дънкова пола - задължително е да я имашPinterest

Ние смятаме, че дънковата пола е като малката черна рокля - добре е всяка дама да има една такава в гардероба си, когато не знае какво да облече или когато иска да изпъкне точно с тези две класически дрехи.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...