Най-новата мода: временна татуировка с лика на важен за вас човек
Lilimandrill / Etsy
Най-новата мода: временна татуировка с лика на важен за вас човек
26.07.2019|16:00 Прочитания: 540

Френският продавач, Lilimandrill, предлага нов вариант на класическата временна татуировка, който е много персонализиран. Всяка от тези татуировки е ръчно изработена и е произведение на изкуството. Поради това, тези татуировки могат да бъдат уникален подарък, който да покаже на вашите близки, че държите на тях.

Най-новата мода: временна татуировка с лика на важен за вас човек Lilimandrill / Etsy

Може би си спомняте временните татуировки, които си слагахме в училище и като деца, но тези временни татуировки са нещо, което дори и възрастните могат да ползват. Проектирани да приличат на портрет, татуировките изискват около 5 дни работа, за да бъдат създадени и остават на кожата около 2-3 дни.

Тъй като тези татуировки не са завинаги, хората са склонни да си поръчват татуировки с ликовете на техни близки хора. Те си правят снимки с тези татуировки и ги качват в социалните мрежи, за да им остане за спомен.

Най-новата мода: временна татуировка с лика на важен за вас човек Lilimandrill / Etsy

Много от тези шаблони ви позволяват да добавите важна дата или фраза, така че татуировката може да стане максимално персонализирана. Изображенията не са ограничени до обикновени портрети - хората също са отправяли заявки за снимки на семейството си, домашните си любимци и дори домовете си.

Временните татуировки са страхотни, защото липсва риска за здравето, който обикновените татуировки носят. Също така те не остават завинаги, което е страхотно, тъй като има доста случаи, в които хората спират да харесват татуировките си, но няма какво да направят по въпроса.

Разбира се, има и много други начини, по които можете да покажете на един човек, че е важен за вас.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!


0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...