9-те най-чести грешки при избора на бельо
pixabay.com
9-те най-чести грешки при избора на бельо
15.11.2017|09:00 Прочитания: 280

Често си купуваме бельо, което ни грабва очите, но не мислим за другите неща,с които трябва да се съобразим, за да ни е удобно с него. Не се притеснявайте, всички жени допускаме тези грешки. Ще ви кажем кои са, за да се опитате да ги избягвате.

 

Текстурата на бельото

Не носете дантела пред прилепнало по вас боди или блуза, защото прозира и не е особено красиво. Това пречи на визията ви да изглежда безупречна. Изберете гладко бельо.

 

Коригиращото бельо

За да изглеждат като модел от списание, жените често избират коригиращо бельо с един или два размера по-малки от техните. Това не само е грешно, но е и опасно. Ако носите продължително толкова впито бельо, кръвообращението се намалява.

 

Размерът на сутиена

Някои жени смятат, че, ако си купят по-малък сутиен ще повдигнат гърдите си, а , ако си купят по-голям ще направят впечатление, че имат по-голям бюст. Единственото, което наистина могат да ви донесат, е, че малкият ще влоши кръвообращението, а по-големият ще доведе до болки в гърба.

 

Бельото вкъщи

Поради една или друга причина се счита, че щом сме вкъщи, гърдите трябва да си почиват от сутиена. Тоа важи обаче за жените с малък бюст.

 

Състав на бельото

Дрехите със 100% памук са полезни за нас, но бързо губят формата си. Затова е добре да има 20% ликра и 80% памук в бельото, което купувате.

 

 

Прашките ни са така любими

Прашките са от синтетични материи, нямат почти никаква функция и определено не са подходящи за ежедневна употреба.

 

Цветът на сутиена и бикините ни се различава

Не изглежда красиво и хармонично, а и много по-лесно е да държите в комплект бельото си.

 

Бельо за всеки ден

Запомнете, че коприненото бельо е за специални случаи. Продължителното му носене може да ви донесе здравословни проблеми.

 

Бельо според фигурата

Ако имате крушовидна форма на тялото, са подходящи боксерки.

Ако фигурата ви е във форма пясъчен часовник, е добре да заложите на бикини с висока талия.

Момичетата с къси крака трябва да избягват боксерките!

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...