Наум Шопов и Теа Минкова ще стават родители
Instagram
Наум Шопов и Теа Минкова ще стават родители
27.06.2019|13:30 Прочитания: 1143

Младият лекар, нашумял покрай участието си в сериала "Откраднат живот" - Наум Шопов-младши, и годеницата му Теа Минкова обявиха, че очакват първото си дете.

Наум и Теа публикуваха един и същи кадър в профилите си в Инстаграм, като заложиха на различен текст към снимката. Бъдещата майка написа:

Наум Шопов и Теа Минкова ще стават родители Instagram

"Ще си имаме бебе. Седем години ЛЮБОВ в момента тежи около 130гр. и се намира в коремчето ми. Обичам те Наум Шопов и съм горда, че ще бъдеш баща на детето ни."

Наум също не пропусна да напише прочувствени слова:

Наум Шопов и Теа Минкова ще стават родители Instagram

"Ще си имаме бебе! Преди седем години се влюбих в това момиче и тогава още знаех, че искам тя да е майка на децата ми. Най-накрая си материализираме любовта. Обичам ги!"

Наследникът на актьорската фамилия и приятелката му, с която се познават от училище, но любовта им пламва година-две по-късно по време на случайна среща в тунела на Софийския университет, се сгодиха през ноември 2018 г. 

Наум и Теа съобщиха хубавата новина и в канала си в You tube: 

 

 

 

 
1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...