Полъх от миналото: Видео тренировка на 26-годишната Синди Крауфорд
14.03.2016|11:50 Прочитания: 1388

Преди няколко месеца Синди Крауфорд официално сложи край на кариерата си на модел, но очевидно 50-годишната звезда изпитва носталгия към онези години от живота си, в които дефилира по модния подиум. Поне за това свидетелства снимката, която сподели преди няколко дни с феновете си в Instagram.

На кадъра неотразимата Синди се намира на плажа, облечена в изкусителен бански костюм. Интересното е, че това, с което се занимава, не е да събира тен под слънчевите лъчи, а да… вдига тежести! Годината е 1992, а снимката е част от поредицата от видеа с тренировки - Shape Your Body, които Крауфорд заснема.

Въпреки че вече не се подвизава в модните среди като модел, Синди запазва съвършената си фигура. Дори на 50 тя изглежда просто зашеметяващо! По-рано през месеца звездата засне епизод за популярното предаване на VH1 - Barely Famous, заедно със сестрите Ерин и Сара Фостър.

Полъх от миналото: Видео тренировка на 26-годишната Синди КрауфордInstagram/Cindy Crawford

А след края на моделската си кариера Синди разширява бизнеса си, като сключва договори за работа с различни козметични и дизайнерски марки.

Вижте едно от популярните видеа за оформяне на тялото, в които Синди е главна героиня:За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...