Няколко съвета за първото пътуване с бебе
unsplash
Няколко съвета за първото пътуване с бебе
29.05.2019|14:00 Прочитания: 1161

Дългите 10-дневни почивки вече не се вписват в забързаното ни ежедневие. Повечето хора планират пътувания за уикенда по няколко пъти през лятото. Но когато семейството ви се увеличи и трябва да водите и малкото си бебе с вас на тези почивки нещата стават малко по-сложни. Притеснявате се за условията в хотела, за това какъв и колко багаж да вземете за бебето и т.н. Ако ви предстои да пътувате за първи път с малкото човече, което вече е  неизменна част от живота ви, продължете да четете. Ще ви дадем няколко ценни и практични съвета:

1. Изберете близка дестинация

Въпреки че е много изкушаващо да отидете някъде извън страната или на морето, планирайте първото си пътуване до някоя по-близка дестинация, на не повече от 2 часа път от дома.

2. Планирайте предварително, но не прекалявайте

Направете план за това как да прекарате уикенда, но останете отворени за промени. Когато имате малко дете никога не се знае какво ще се случи, така че не правете резервации за различни забавления, заведения и т.н., а по-скоро импровизирайте в движение.

3. Свържете се с хотела

Обадете се и попитайте дали хотелът предлага детско легло, дали има храна подходяща за деца и всичко друго, което ви интересува, за да бъдете спокойни и подготвени.

4. Вземете подходящите неща

Ще ви предложим списък с нещата, които са нужни за 1 уикенд, ако имате бебе:

4 облекла

1 пуловер

3 пижами

чувалче за спане

2 биберона

1 шапка за слънце

продукти за слънцезащита

чорапи

обувки, ако са необходими

сапун

корито за къпане

2 броя играчки за гризане

25 памперса

крем за подсичане

мокри кърпички

шише за вода

шише за мляко

бутилирана вода, с която да пълните шишето за вода

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...