Вдъхновяваща публикация на Жизел Бюндхен за предизвикателствата на кърменето
15.08.2019|13:00 Прочитания: 591

Супермоделът и майка на две деца Жизел Бюндхен не иска да захаросва цялата тази работа с кърменето и решава да бъде напълно искрена, като разкаже какви са предизвикателствата на кърменето. Въпреки че признава, че има някои доста неприятни части от кърменето като цяло, тя казва, че не може да бъде по-благодарна за това, че е кърмила децата си.

В скорошна публикация в Instagram, Жизел обяснява защо смята, че Месецът на информираността за кърменето е толкова важен.


"Един от най-специалните моменти, които съм имала с децата си, беше докато кърмех. Този специална гледка, която виждаш, това усещане за връзка е различно от всичко, което някога съм изпитвала", пише тя. "Обичам как Месецът на осведомеността за кърменето извежда на преден план значението на кърменето. Да, в началото може да е трудно, може да боли (пукнатини, кървене, рани), но колкото и да е предизвикателно, не бих променила това преживяване за нищо на света."

Сега 39-годишната майка подкрепя всички майки, независимо дали кърмят или не. "Чувствам се благословена, че успях да храня децата си по този начин", обяснява тя. "Поздравления за всички майки за усилията, които полагат, за да кърмят, както и за онези, които не са успели, но са имали сърцераздирателни моменти, опитвайки се. Аз уважавам всички вас!"

Станете част от Jenite.bg във Facebook!


0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...