Гала разкри подробности за връзката си със Стефан
17.10.2018|16:00 Прочитания: 2193

След това, което се случи в къщата на VIP Brother, Гала разкри подробности за връзката си със Стефан.

Като част от седмичната мисия, се наложи съквартирантите да изгледат епизод, в който всички да видят какво говорят Петко и Мира Добрева зад гърба на Стефан

Петко подхваща темата за връзката на Стефан и Гала и поставя под въпрос изказване на Стефан, което гласи, че той заявил на половинката си, че не желае повече деца. В разговора се намесва Мира Добрева, която разказа, че Стефан е поставил условие на любимата си да не иска деца от него и допълва, че Гала много е искала да имат още деца.

В отговор на провокацията Гала започна да разказва в ефир какви всъщност са отношенията им със Стефан. Тя каза, че са заедно от 13 години и допълни:

"Такава простотия, да ми е поставял ултиматум, започвайки връзката - никакви деца и никакъв брак, чак е нелепо някой да си го помисли. Аз не мога да си представя жена, която ще влезе във взаимоотношения с някакви ултиматуми, да не говорим такива."

Водещата обясни, че отношението им към брака е ясно и тази тема вече не е на дневен ред. "И двамата не сме искали брак, затова не сме сключили. Ако някой ден сключим, ще е църковен брак."

Гала не остави неизяснена и темата за децата, която се оказа ябълката на раздора в къщата на VIP Brother. Водещата сподели, че според нея Стефан е много добър баща, но той е щастлив, че техните две деца - дъщеря му Никол, която ще навърши 13 г. и нейната дъщеря Мари, която е на 20 г. - вече са пораснали.

"Той не е от хората, които се умиляват от малки дечица, които имат енергия, сила да гледат, да се занимават с малки дечица, така че никога не е искал да има още, и още деца. Във времето аз наистина съм искала. Никога не сме говорили за това трябва или не трябва, знаейки, че аз искам, винаги е казвал: "Ако се случи, ще го гледам с удоволствие това дете, ще е нашето дете, дете на любовта ни", но никога не сме преследвали тази цел по никакъв начин. Ако е било писано да се случи, е щяло да се случи."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...