Гордън Рамзи стана баща
Instagram
Гордън Рамзи стана баща
05.04.2019|16:00 Прочитания: 1139

52-годишният звезден готвач Гордън Рамзи обяви в Инстаграм, че е станал баща за пети път.

44-годишната му съпруга Тана е родила в четвъртък следобед. Гордън сподели няколко снимки от болницата, на които тримата - с новото попълнение, изглеждат щастливи и в добро здраве.

Двойката обяви името по забавен начин, като написа: "След три BAFTA и една Emmy... най-накрая спечелихме "Оскар", добре дошъл Оскар Джеймс Рамзи."

Гордън Рамзи стана баща Instagram

Въпреки крехката възраст на бебето, то вече има акаунт в Инстаграм. Все още няма качени снимки, а профилната му е тази от болницата с Гордън и Тана.

Оскар е петото дете за семейство Рамзи, които са женени от 1996 г. Другите деца на семейството вече са големи - Меган е на 20 г., близнаците Джак и Холи са на 19 г., а Матилда е на 17 г.

Щастливата вест за семейството идва по-малко от три години след като Гордън разкри, че Тана е преживяла спонтанен аборт в 5-ия месец от бременността.

Гордън Рамзи стана баща Instagram

През 2016 г. той благодари на всички за подкрепата, която са им оказали в тежък момент и на удивителния екип от болницата в Портланд за всичко, което са направили.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

 

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...