Деси Цонева е бременна с момиче
Facebook/Daisy Neva Peperoncino
Деси Цонева е бременна с момиче
28.05.2019|16:00 Прочитания: 1592

Тв репортерката Деси Цонева, която преди дни потвърди, че очаква второ дете, сподели с хаштаг в социалните мрежи, че бебето е момиченце.

Деси Цонева е бременна с момиче Facebook/Daisy Neva Peperoncino

През последните дни дъщерята на покойния Митко Цонев публикува две селфита в огледалата, на които ясно личи нарастващото ѝ коремче. Към един от кадрите тя постави хаштаг на английски #littlegirlontheway (малко момиченце на път - бел.ред.).

Цонева е бременна от настоящия си приятел Явор Стефанов. Преди около година тя говори за първи път за тяхната любов. Цонева разказа, че винаги е харесвала по-зрели мъже, а разликата ѝ с настоящия ѝ любим е 19 години, колкото е един кармичен цикъл. За Деси това означава, че двамата са родени един за друг.

Деси Цонева е бременна с момиче Facebook/Daisy Neva Peperoncino

Деси има син от брака си с Янчо Таков-младши, който носи името на баща си. Тв водещата никога не е крила, че иска да има още деца, което е естественото развитие на всяка връзка според нея.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...