Красивата Приянка Чопра на 37
Instagram/priyankachopra
Красивата Приянка Чопра на 37
19.07.2019|16:00 Прочитания: 484

Индийската перла Приянка Чопра вчера навърши 37 години. За това време тя е успяла да направи много неща в живота си, но пътуването ѝ към славата не винаги е било лесно.

Красивата Приянка Чопра на 37Instagram/priyankachopra

Приянка на 37 години изобщо не изглежда като Приянка на 20 години, когато за първи път се появява на екран в Боливуд. През 2000 г. печели конкурса "Мис Свят", но тогава хората във филмовата индустрия не оценяват високо красотата ѝ.

Красивата Приянка Чопра на 37Instagram/priyankachopra

В нейната биография, написана от Бхарати С. Прадхан, той разказва за трудностите, които Приянка трябвало да преодолее през първите дни в кариерата си, след като операцията ѝ на носа, направена в Лондон, е неуспешна. Вследствие на този проблем, Приянка не е предпочетена за роля в три или четири филма. Оказва се, че трябва да минат около шест месеца след пластичната операция, за да заздравее носът на Приянка. За щастие тя все пак успява да получи роля за първия си филм, който я прави известна в Боливуд, а след това и в Холивуд.

През 2018 г. Приянка се жени за приятеля си и музикант Ник Джонас на церемония в Индия, а след това и в САЩ.

Красивата Приянка Чопра на 37Instagram/priyankachopra

Актрисата е част от класацията за 100-те най-влиятелни хора на списание "Time", сред личности като Марк Зукърбърг и Леонардо ди Каприо. Приянка Чопра е и близка приятелка с Меган Маркъл. Тя бе един от гостите на сватбата ѝ с принц Хари през май.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...