Ники Илиев: "За всички с витилиго. То просто дава още един цвят на характера ти."
Instagram
Ники Илиев: "За всички с витилиго. То просто дава още един цвят на характера ти."
13.08.2019|16:00 Прочитания: 4017

Неотдавна Ники Илиев отново се превърна в обсъждана тема, но не заради предстоящата премиера на филма "Завръщане", който ще се завърти на голям екран през октомври. Поводът бяха спекулациите, твърдящи, че витилигото, от което страда режисьорът, се е разпространило от ръцете към лицето му.

Ники Илиев: "За всички с витилиго. То просто дава още един цвят на характера ти."Instagram

Вчера Ники реши да изкаже позицията си по въпроса в официалната си Фейсбук страница, с което докосна много хора. Той доказа, че нито се притеснява, нито не срамува от заболяването си. Напротив - приема се такъв какъвто е, съзнавайки, че най-важното се крие не пред очите, а отвъд зрението... Илиев публикува снимка от морския бряг, на която частично прикрива лицето си с дясната си длан, показвайки различната пигментация по кожата си.

"За всички с витилиго. То просто дава още един цвят на характера ти. Нищо повече. Качеството на живота ти се определя от качеството на мислите ти", написа бившият модел.

Ники Илиев: "За всички с витилиго. То просто дава още един цвят на характера ти."Instagram

Кадъра и придружаващото го послание развълнуваха потребителите на социалната мрежа, които написаха множество коментари, споделяйки собствения си опит със заболяването или този на техни близки.

"И аз съм така от години. А Вие сте страхотен и това не може да ви попречи", "Дядо ми също го имаше и казват, че е през поколение. Чета страшно много по темата и често се проверявам. Не ме е страх, защото както ти казваш - това е само още един цвят, а той е и красив", " Прекрасен си Ники! И аз имам витилиго", " И ние го имаме, но какво от това, ти си толкова позитивен!", "С витилиго или без няма никакво значение. Важно е какво носиш в сърцето и душата си... а ти имаш огромно сърце и прекрасна душа!", "Поста ти ми подейства доста стимулиращо за самочувствието, предвид сходната картина и по моите ръце и лице", са част от коментарите, редящи се под фотографията.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...