Певицата Нора Караиванова е бременна
Instagram
Певицата Нора Караиванова е бременна
08.03.2019|12:00 Прочитания: 1812

Певицата Нора Караиванова е бременна в 6-ия месец. Къдрокосата изпълнителка разбрала новината едва в 5-ия месец.

"Толкова ми е странно, че не може да ми излезе естествено от устата да го кажа: "Бременна съм", сподели Нора в "На кафе".

Певицата разказа, че отдавна е била готова за това събитие, смятала, че ѝ е време, а и родителите ѝ настоявали, че биологичният часовник тиктака. Тя обаче дълго време изобщо не разбрала, че е бременна. Мислела, че има други проблеми, които се дължали на стрес, неправилно хранене или хормонален дисбаланс. Отивайки на преглед обаче разбира, че очаква бебе.

"Имах други оплаквания и затова отидох на преглед. И той каза: охоо, ама ти си бременна. Изпаднах в супер шок. Духът ми се отдели от тялото и през целото време го гледах като филм", сподели Нора. 

Чак когато лекарят насочил вниманието ѝ към това, че бебето рита, тя разбрала, че всъщност странното усещане, което имало не се дължало на стомашни проблеми.

Певицата Нора Караиванова е бременна Instagram

"Предразположена съм чисто физически да пълнея, да съм по-пищна. Напоследък не следях храненето си и ядях каквото ми падне и си мислех, че се дължи на това", допълни тя.

Нора съобщила новината на родителите си лично. Специално пътувала до Горна Оряховица, за да сподели с тях, че ще стават баба и дядо. Тя разказа, че борави трудно с думите, особено когато се притеснява, а в този момент била много развълнувана:

"Всъщност причината, заради която се прибирам е много специална и тя е, че нашето семейство ще се увеличи с още един член. И майка ми веднага каза: "Знаех си!"

Нора допълни, че първо е казала на приятелка. В началото била толкова изненадана, че ѝ трябвали няколко седмици да осъзнае мисълта.

Певицата не разкри кой е бащата на детето ѝ. Тя имаше дълга връзка с китариста на Лили Иванова - Бисер Иванов, с когото обаче се разделиха.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...