Селена Гомес на 27
Instagram
Селена Гомес на 27
26.07.2019|14:00 Прочитания: 859

Напоследък Селена Гомес силно е ограничила присъствието си в Инстаграм, но сега, след като навърши 27 години, тя реши да сподели емоцията, която са предизвикали у нея многобройните поздравления за рождения ѝ ден.

Селена Гомес на 27Instagram

Гомес отправи трогателно послание към феновете си:

"Сега съм на 27 години. Исках да благодаря на всеки един от вас за поздравленията за рождения ми ден. Не само бързие бележки. Мисълта, която стои зад всяка дума, която сте ми написали, ме кара да плача от благодарност, както направих миналата нощ. Моля се за всички вас! Обичам ви!"

Селена Гомес на 27Instagram

Тя публикува и снимка от ваканцията си в Италия, където празнува. Постът ѝ вече е събрал близо 10 милиона харесвания,  което отново доказа колко популярна е Селена в социалната мрежа.

През януари тази година Гомес се оттегли от Инстаграм. По-късно, през април, тя коментира в интервю решението си:

Селена Гомес на 27Instagram

"Не е толкова здравословно да бъдеш постоянно, защото за себе си забелязах, че се депресирах, гледайки всички тези хора, които изглеждат невероятно и красиви. Не искам да бъда груба, но всичко това е много нереалистично по много начини."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...