47-ия рожден ден на Дуейн Джонсън
Instagram/therock
47-ия рожден ден на Дуейн Джонсън
09.05.2019|11:00 Прочитания: 905

Дуейн Джонсън е с още една година по-възрастен и по-мъдър! Актьорът навърши 47 години на 2 май, а във вторник той сподели възхитителна снимка от празненството си с двете си най-малки дъщери: 1-годишната Тиана и 3-годишната Жасмин.

"Моите кралици, Тиа и Джаззи ми направиха рожден ден. Добро напомняне за мен за това, което е наистина важно в живота и защо правя това, което правя", пише той в заглавието на снимката от Instagram. Единственото, което липсваше, беше другата ми дъщеря Симоне, но две от три е добър резултат, така че аз се наслаждавам. Тези двете ми изпекоха ябълков сладкиш със захарни пръчици и три свещи за часовете, които ще спя през 2019 година. "

47-ия рожден ден на Дуейн Джонсън Instagram/therock

Майката на Тиана и Жасмин е дългогодишната му приятелка Лорън Хашиан. Той и Лорън също празнуваха неговия рожден ден, който тя сподели на страницата си в Instagram. Тяхната вечерна среща включваше елегантна вечеря в Мастро - венчелистчета на масата и всичко останало. Това е начинът за парти!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!   

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...