Тренировката на Алесандра Амброзио: Стегнати крака за 15 минути! (ВИДЕО)
Тренировката на Алесандра Амброзио: Стегнати крака за 15 минути! (ВИДЕО)
23.02.2015|16:48 Прочитания: 1169

Train Like an Angel е инициатива, която обединява моделите на Victoria’s Secret, с една единствена цел - спортът като начин на живот. В отделни видеа "ангелите” на модната марка показват как поддържат перфектната си форма.

Днес ще ви представим личната тренировка на Алесандра Амброзио, с която тренира своите дълги и стегнати крака. Бразилката не е единствената дама от редиците на Victoria’s Secret, която прави тези упражнения най-редовно. Чрез тях всички модели се подготвят за модното шоу на компанията, което се провежда всяка година, няколко седмици преди Коледа.

Придружена от съветите на треньора Джъстин Гелбанд, в 4-минутно видео красавицата демонстрира нагледно всяко едно от петте упражнения, на които залага. Цялата тренировка отнема между 15 и 20 минути, и може спокойно да бъде правена в домашни условия.

Много важна подробност за правилното изпълнение на упражненията е положението на ръцете. Те трябва да бъдат вдигнати на нивото на гърдите, сключени една в друга. По този начин се постига съпротивление и те се тренират допълнително.

Всяко едно движение, от което е съставено цялото упражнение, трябва да бъде повторено минимум пет пъти с всеки крак, като при някои се стига и до повторение от по 20 пъти. Първите две упражнения се правят в изправена позиция на тялото, а останалите три са в легнало или полуизправено положение.

"Колкото по-бавно е движението, толкова по-голямата е съпротивата, което пък е добре за тялото”, е един от съветите на звездния треньор.

Цялата серия упражнения оформят бедрата, дупето и краката. Препоръчително е след известно време, когато тялото ви свикне с натоварването и става все по-силно, да правите упражненията с тежести до 2 кг.

А сега вижте видеото, което ще ви помогне да влезете във форма точно както го прави Алесандра Амброзио:

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

16 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...