Инфлуенсър на месеца - @pamiismith
Instagram
Инфлуенсър на месеца - @pamiismith
29.11.2018|11:00 Прочитания: 2047

Пами е на 19 години от София. Наскоро завършила гимназия, в момента учи журналистика и медии. Сред хобитата й е да пее непрофесионално, да се разхожда с приятели и да готви. Наскоро си направи канал в YouTube, който с интерес ще наблюдаваме.

Пами, как точно стана инфлуенсър? Случайност ли беше, или постигната цел?

Съвсем случайно се случи, никога не съм си го поставяла за цел. В един момент просто започнаха да се свързват с мен за промотирането на различни продукти.

Превръщането в инфлуенсър промени ли начина ти на живот?

Не бих казала, че превръщането в инфлуенсър е променило мен или начина ми живот, по-скоро ме е накарало да се замисля и да разбера, че снимките и посланията, които споделям с хората имат значение.

Инфлуенсър на месеца - @pamiismithInstagram

Колко често правиш снимки за своя профил? 

Преди няколко години си правех снимки всеки ден, буквално! Снимах се в огледалото, в кафенетата, навън, доста често качвахме снимки с приятеля ми Енис, но сега гледам да не пропилявам прекалено много от времето си в снимане и на телефона, предпочитам да го прекарам пълноценно, като си играя със сестричката си например.

Кои са любимите ти места за снимки?

Имам доста набито око и лесно си избирам места, подходящи за снимки, хаха. Доста често се разхождаме с приятеля ми по малките улички на София, където можеш да намериш страхотни места за снимки! Обичам и снимките сред природата, особено през пролетта и есента!

Инфлуенсър на месеца - @pamiismithInstagram

Какво те вдъхновява?

Абсолютно всичко – музиката, изкуството.. човешката душа. Аз се стремя да бъда винаги позитивна и да намирам по нещо добро във всичко.  Добрите хора и техните постъпки ми дават надежда, че светът наистина може да бъде едно по-добро място! Ще добавя един от любимите си цитати на Ганди – "Бъди промяната, която искаш да видиш в света."

Къде е границата на споделянето?

Границата е там, където сам я поставиш. Има хора, които споделят всичко, а други, които не споделят нищо. Аз съм някъде посредата, защото обичам да споделям с хората случки и места, които смятам за интересни, но има и неща, които са лични и трябва да си остават такива.

Инфлуенсър на месеца - @pamiismithInstagram

Бихте ли променили нещо в стратегията си за изграждане на блог, ако сега можехте да започнете наново? 

Не мисля. Все пак ако променя миналото, ще повлияя и на настоящето, а на мен си ми харесва, хаха.

Съвместима ли е работата на инфлуенсъра с "нормална” работа? 

И да, и не. Работата като инфлуенсър не те задължава да ставаш рано, да седиш в офис от понеделник до петък с токчетата и пола тип "цигара". Но си има своите особености – съобразяваш се кога е светло навън, за да е по-хубава снимката, а и винаги се стремиш да изглеждаш добре. Истината е, че е без значение какво работиш, стига да го правиш с желание!

Инфлуенсър на месеца - @pamiismithInstagram

Информация за още интересни и вдъхновяващи инфлуенсъри можете да получите от първата в България Инфлуенс Маркетинг Компания #RevTag

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 2
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
SMTP -> ERROR: RCPT not accepted from server: 553 5.7.1 : Sender address rejected: not owned by user noreply@jenite.bg
SMTP Error: The following recipients failed: support@imaginarica.com SMTP -> ERROR: MAIL not accepted from server: 503 5.5.1 Error: nested MAIL command
The following From address failed: noreply@imaginarica.com Error 503 Service Temporarily Unavailable

Временно Недостъпен 503

Бяхме информирани за възникналия проблем.


Ще отстраним наличния проблем във възможно най-кратко време.Можете да отидете на Начална страница