Саня Борисова: "приятелските отношения след дълга връзка са по-здравословният вариант"

 Саня Борисова: "приятелските отношения след дълга връзка са по-здравословният вариант"

Актрисата Саня Борисова разкри, че най-голямото предизвикателство след дълга връзка е хората да отрият мястото, на което се разбират, както и да си простят.

Актрисата, която наскоро се раздели със съпруга си режисьора Ники Илиев, сподели в "На кафе", че за нея "при всички случаи приятелските отношения след дълга връзка са по-здравословният вариант."

"Въпросът е дали хората могат да го постигнат, защото това не е лесна задача. Според нея най-голямото предизвикателство в такъв момент е "да откриете мястото, където се разбирате и там да се срещате. Да си простите", допълни тя.

Семейството на Саня е разделено в различни краища на света. Баща ѝ живее в Италия, майка ѝ живее в родния град на Саня - Видин, а сестра ѝ - в Дубай.

Сестрата на Саня е инфлуенсър. "Те са вдъхновители. Мисля, че е много готино и тепърва и при нас това се развива", каза Борисова за тази нова професия, която все повече навлиза.

Борисова се е съсредоточила в момента върху тай-чи и е засилила тренировките, защото ще има героиня, която е по-бойна. В живота актрисата каза, че може лесно да повиши тон, но е разбрала, че това не е полезно нито за нея, нито за другите и затова използва този подход предимно в изкуството.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay