10 дребни неща, които са много привлекателни

10 дребни неща, които са много привлекателни

Всеки знае, че собственото ни възприятие за себе си е различно от това как другите хора ни виждат. Много жени са твърде критични към собствения си външен вид и се опитват да променят твърде много неща. Но големите очи, дългите крака и плътните устни не са непременно най-важните критерии за красота.

Ще ви споделим някои интересни факти за привлекателността на жените. 

Жените с руса коса привличат повече внимание

Много изследвания показват, че русокосите жени по-често биват заговаряни и канени на танц. Жените с руса коса трябва да знаят: природата вече ви е дала бонус, така че промяната на цвета на косата ви няма да ви направи по-привлекателни. Но тези, които имат черна, кафява или червена коса не трябва да се чувстват зле за това - тайната на привлекателността не е само в цвета на косата. Продължете да четете тази статия и ще откриете още много интересни неща.

Формата на гърдите има значение, а не размера 

Има стереотип, че големите гърди правят жената по-привлекателна. Но всъщност това не е вярно. Проучванията показват, че средните по размер гърди се считат за най-атрактивни и формата им е от голямо значение. Гърдите, които изглеждат добре, не трябва да са огромни, за да изглеждат привлекателно.

Приятните миризми увеличават привлекателността

Парфюмът не е просто начин да бъдете различни, а също и начин да изглеждате по-привлекателни. В изследване, проведено от Monell Chemical Senses Center, мъжете и жените бяха помолени да оценят снимки на жени. По време на експеримента учените пръскали ароматите на рибено масло и розово масло в различни пропорции. Когато доминирала приятната миризма на розово масло, респондентите класирали снимките по-високо.

Трябва да знаете, че миризмите, които са твърде силни, могат да имат обратен ефект от това, което сте възнамерявали, така че трябва да внимавате с тях.

Ако лицето изглежда младо, тялото има по-малко значение

Проучванията показват, че привлекателността на жените зависи в голяма степен от това колко младо изглежда лицето. Това се дължи на факта, че младото лице сигнализира на другите хора, че жената е здрава и има добра репродуктивна система.

Високите женски гласове са по-приятни за слушане

Ако имате висок глас, вече сте по-привлекателни от много други жени. Проучванията показват, че жените с нисък глас се считат за доминиращи и се считат за по-малко привлекателни. В зависимост от това с кого разговаряте и за какво говорите, можете да направите гласа си по-нисък и по-висок, за да имате необходимия ефект.

Дългите крака не са толкова привлекателни, колкото средно дългите крака

Това ще направи жените, които нямат дълги крака, много щастливи. Доказано е, че средните по размер крака се смятат за най-привлекателни. Те са важен знак за добро физическо здраве.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

9 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay