Арт вечер на добродетелите 2018 на фондация „За Нашите Деца“ с 3 Сребърни спонсора

Арт вечер на добродетелите 2018 на фондация „За Нашите Деца“ с 3 Сребърни спонсора

Два дни остават до най-голямото благотворително събитие на фондация "За Нашите Деца" – Арт вечер на добродетелите 2018. То ще се проведе на 4-ти октомври, от 19:00 ч., в емблематичната зала на Национална галерия "Квадрат 500", пл. "Св. Александър Невски", ул. "19-ти февруари" № 1, ет. 5.

Събитието е посветено на изкуството, което дарява в подкрепа на това всяко дете да живее сигурно и обичано в семейство. Тази година то се радва на изключителна подкрепа от бизнеса и получи съдействието на три Сребърни спонсора, които споделят вярването, че най-добрата среда за развитие на едно дете е семейството – "Софийска вода" АД, адвокатска кантора "Пенков-Марков и партньори" и "Артекс Инженеринг" АД.

Екипът на "Софийска вода" АД за пореден път доказва, че за тях благосъстоянието на децата в ранна възраст е от изключително значение. Освен подкрепа за най-голямото ни благотворително събитие тази година, компанията е традиционен участник в нашата кампания "Тази Коледа чудесата правите Вие", а през годините заедно сме реализирали и няколко маркетингови кампании с кауза.

Същите ценности споделя и екипът на адвокатска кантора "Пенков - Марков и партньори", който показва специално отношение към каузата на фондация "За Нашите Деца" и активно подкрепя дейността ни в различни формати.

Тази година спечелихме и сърцата на екипа на "Артекс Инженеринг" АД, които за първи път са наши добродеятели. Стабилност, почтеност, иновативност-  това са трите водеши принципа, по които се ръководи екипа, а тяхна основна отговорност пред обществото е да "връща” терените на своята дейност с подобрена инфраструктура, с екологични и енергийноефективни сгради, с архитектура, заразяваща средата с красота и чувство за гражданска съпричастност.

С дълбоката ангажираност и активна гражданска позиция на нашите съмишленици от "Софийска вода" АД, адвокатска кантора "Пенков - Марков и партньори" и най-новите ни партньори от "Артекс Инженеринг" АД, ние от фондация "За Нашите Деца" ще можем да осигурим нужната подкрепа на над 400 деца и семейства в риск в труден за тях момент. Получените средства от Арт вечер на добродетелите ще посветим на развитието и разширяването на палитрата от услуги за семейна подкрепа, така че децата в ранна детска възраст да растат в семейна среда, която ще им даде нови възможности да развиват своя потенциал.

Тази година Арт вечер на добродетелите се радва на подкрепата и на международната минна компания "Dundee Precious Metals – Chelopechв качеството им на Златен спонсор на събитието, както и на водещата компания в предоставянето на специализирани услуги за събитийната индустрия в България "Sofia Event Groupкато Стратегически партньор.

Повече за събитието ВИЖТЕ ТУК.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay