Графа, Любо Киров и Орлин Павлов отново заедно

Графа, Любо Киров и Орлин Павлов отново заедно

Доказалото музикалната си сила трио Графа, Любо Киров и Орлин Павлов представя новия си проект "Приятели завинаги". Тримата обичани изпълнители се завръщат с обща песен 8 години след "Заедно", която влезе в учебниците по музика.

Приятелите обсъждат идеята за нов общ сингъл дълго време, но 2019 е годината, в която видеото към песента "Приятели завинаги" вече e факт.  Точно  през 2019 година се навършват 30 години от приемането на Конвенцията за правата на детето. УНИЦЕФ ще организира многобройни събития и инициативи, чиято цел е необходимите реформи за спазването на правата на всяко едно дете да бъде извършени във всяка една страна по света. Графа, Любо и Орлин винаги са заставали зад обществени и социални каузи и с радост подаряват "Приятели завинаги" на УНИЦЕФ.

Графа, който е автор на музиката и аранжимента, пише текста на песента съвместно с Любо, който споделя:

"Този проект се роди наистина от голямо приятелство. През годините се доказахме не само в музиката, но и в най-важните човешки моменти помежду си, което за мен е по-важния успех."

Влади Ампов, който от години е посланик на добра воля на УНИЦЕФ в България, допълва:

"Изключителна рядкост е трима артисти в шоубизнеса да останат приятели. Това ни вдъхнови за текста на песeнта."

"Добрите приятели са като добрата музика, остават завинаги в сърцата",  са думите, които Орлин Павлов използва за да опише взаимоотношенията между тях и лекотата, с която се случват съвместните им проекти.

Видеото е на Люси Иларионов, който ни разказва история за трима приятели ученици, преплетена с комични ситуации и препятствия, през които Графа, Любо и Орлин трябва да преминат, за да стигнат на време за общия си концерт.  През цялото време режисьорът ни показва красиви кадри от чудни кътчета в България.

"Приятели завинаги" поставя началото на новата година за тримата изпълнители - Графа съвсем скоро ще е в ефир като треньор в "Гласът на България", Любо ще изнесе голям концерт на 28 февруари в зала 1 на НДК, а Орлин, след като представи с концерт първия си самостоятелен албум в края на 2018, планира национално турне през 2019, което ще съчетава с радостните моменти с новородената му дъщеричка Елизабет.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay