Бюти тенденции, които никога не излизат от мода

Бюти тенденции, които никога не излизат от мода

Хайлайт, странни форми на веждите, ярки цветове- тенденциите идват и си отиват, но има някои неща, които никога не излизат от мода. Няма нищо лошо в това да следвате тенденциите, но в един момент може да се окаже, че сте се сдобили с куп скъпи и ненужни неща, затова е по-добре да инвестирате в неща, които сте сигурни, че никога няма да излязат от мода. Ето няколко такива...

1. Естественият грим

Естественото винаги ще бъде на мода. Идеята на този грим е да изглеждате максимално естествено. Хубавото е, че този грим се прави лесно- използвайте телесни цветове, попълнете веждите си, ако имате дупки, сложете червило в цвят, близък до този на усните ви и сте готови!

2. Опушен грим

Един от най-популярните гримове е опушеният. Той е класика в жанра, променя се и има различни варианти, но е подходящ за всеки повод и изглежда страхотно.

3. Класическото червено червило

Червеното червило доби своята популярност, благодарение на Мерилин Монро и от тогава е вечната класика. Най-важното нещо е да изберете подходящия нюанс на червеното, за да изглеждате добре.

4. Котешко око

Друго нещо, което никога не излиза от мода е черната очна линия, тип котешко око. Тя придава един сексапил на женския поглед, който не може да се постигне по никакъв друг начин.

5. Бял молив за очи

Белият молив за очи акцентира върху очите, прави ги да изглеждат по-големи и по-отворени. Това е един ценен трик, който жените използват от години и едва ли скоро ще спрат да го правят.

6. Драматични мигли

Изкуствените мигли съществуват от много години и продължават да бъдат много актуални. Те придават драматизъм на погледа и вида на една жена и затова са безценни.

7. Плътните вежди

Веждите претърпяха много промени- от супер тънки до супер дебели. Но плътните, добре оформени вежди винаги са били и винаги ще бъдат на мода, така че не се колебайте и оставете веждите си плътни.

8. Бретоните

Ако сте от хората, които обичат да експериментират, вероятно поне веднъж в живота си сте имали бретон. Видовете на бретоните се променят, но е факт, че винаги са на мода.

9. Прическа боб

Тази прическа се променя с годините, но никога не изчезва. Тя придава един много женствен вид, който е страхотен.

10. Прическа пикси

Тези, които искат нещо дори по-късно от боб, могат да заложат на прическа пикси. Тя се появява през 20-те години и остава една от най-популярните прически до ден днешен.

11. Обемни къдрици

Основната идея на обемните къдрици е косата да е къдрава, но не прекалено. Да бъде обемна, но не прекалено и да бъде разхвърляна, но не прекалено. Те винаги ще бъдат актуални, защото са подходящи за работа, за свободното време и за официални събития.

12. Коса, подстригана на черта

Ако на хората им писне от къдрици и обемна коса, обикновено избират права, лъскава коса, подстригана на черта. Тази прическа изглежда добре на всеки вид коса, на всеки цвят и съчетана с всякакви дрехи.

13. Плажни къдрици

Тази прическа носи лятно настроение. Хубавото на тази прическа е, че е небрежна и много красива.

14. Класическият блейзър

Най-хубавото нещо за класическия блейзър е, че може да се комбинира с почти всичко. От най-официалните дрехи до ежедневните тоалети. 

15. Дънки

Дънките са задължителна част от гардероба както на жените, така и на мъжете. Те имат много варианти- тъмни, светли, накъсани и т.н. и едва ли някога ще излязат от мода.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay