Защо, как и какво... всичко за гладолечението » към статията

Сподели галерията:
Сподели снимката:
1 от 2
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 30.05.2011|16:12
Идеално разбрах, за какво става въпрос. Това, което исках казах е, че много жени, които са чули за подобен вид лечение, мислят че е диета и започват сами да се "лекуват", без да знаят за какво точно става въпрос. Въпреки, че примера който дадох не е точно за това, наистина познавам момичета, които се подлагат на точно такъв вид "диета", защото са чули от някъде, че давала добри резултати.
2
Не е посочен 30.05.2011|15:53
става въпрос за така нареченото "здравословно гладуване", което наистина може да лекува органите, а не храненето с един бонбон с цял отслабване
1
Не е посочен 30.05.2011|15:45
Много жени и най-вече момичета решават да отслабнат, като гладуват, без дори да се консултират с лекар. Това е толкова вредно и си докарват толкова много проблеми, че не е истина. Когато някой има проблеми с теглото, трябва да се обърне към специалист, за да му назначи правилната диета, иначе рискуваме да си докараме сериозни болести. Когато бях ученичка, едно момиче с година по-голямо от мен, ядеше само по 1 пакетче солети на ден, защото приятелят и ѝ казал, че е дебела и ако не отслабне ще я зареже. Тя припадаше почти всеки ден в училище и никой не можеше да я разубеди да спре с това гладуване.
Специални оферти
Реклама от 3Bay