Приказка за много любов и малко изневери » към статията

Сподели галерията:
Сподели снимката:
1 от 7
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 18.10.2011|14:22
Много хубави снимки са избрали в галерията. Деми изглежда страхотно! Жалко, наистина, но се случва. Животът е срещи раздели. Все пак 6 години никак не са малко, трябва да им се признае. Има толкова много двойки (не само звездни), които след втората година си казват "сбогом".
4
Не е посочен 18.10.2011|09:52
Аз пък много ги харесвах като двойка :)В Туитър връзката им изглеждаше като един вечен купон и щуротии :) А това е най-важното - че въпреки всичко, са се забавлявали на макс. Краят не е важен :)
3
Не е посочен 17.10.2011|16:40
За човек, който непрекъснато е в светлината на прожекторите като Аштън и подир него винаги има една върволица от папараци, е малко трудно да направи забежка, която да не бъде отразена. В същото време изкушенията в Холивуд действително са много и хората с по-слаби ангели рано или късно им се отдават. За сега със стабилен брак могат да се похвалят единствено звезди като Колин Фърт, Джони Деп и Венсан Касел.
2
Не е посочен 17.10.2011|16:11
Дали иска или не още деца не можем да кажем, защото не живеем с нея и не знаем какво иска, така че за мен подобни изказвания не са уместни. Каквото и да си говорим Аштън е млад и на неговата възраст да се обвърже толкова сериозно и то когато е заобиколен от толкова много фенки и красиви жени е много странно. Да не се поддаде на изкушението е много трудно, да не кажа невъзможно. Просто не знам какво е очаквала Деми? От самото начало беше ясно, че един ден това ще се случи.
1
Не е посочен 17.10.2011|15:16
Аз мисля, че не толква възрастта е основен проблем в брака им, колкото факта, че нямат деца. Има много успешни бракове, в които жената е по-голяма на години от мъжа. Възрастта не е пречка, когато партньорите споделят общи интереси, вкусове и допирни точки в начина на мислене. При Кътчър и Мур - ако той иска деца, тя със сигурност не споделя това желание. Тя е родила 3 деца, и както се вижда, много държи да бъде с перфектната фигура, за което не може да не полага сериозни усилия. Една бременност може да развали всичко. От самото начало не ги виждах заедно, но пък те изкараха цели 6 години, което никак не е зле, особено за техните среди.
Специални оферти
Реклама от 3Bay