Пътеводител за секънд хенд пазаруване » към статията

Сподели галерията:
Сподели снимката:
1 от 6
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 03.11.2011|17:30
Много готина идея, изпълнение и снимки:)
4
Не е посочен 03.11.2011|16:49
Аз имам какво ли не вече от такива магазини. Намират се уникални неща, на много от които им личи, че, ако изобщо дори са обличани, а не са купени и после захвърлени без да се носят, то това обличане е било не повече от 2-3 пъти. :))
3
Не е посочен 03.11.2011|16:49
Имам страхотни находки от магазини втора ръка - маркови зимни якета, ризи, жилетки. Мъжът ми в началото беше скептичен и се притесняваше да рови за себе си, но след като намери две италиански сака ( едното - с етикета още) и яке за смешни пари, мнението е съвсем друго. Дори и в най-скъпите дни - в първите дни от новата стока, пак може да се намерят страхотни дрехи на съвсем нормални цени. Друго си е да се почувстваш като нормален човек и да мериш и пазаруваш, без да смяташ наум цените :)
2
Не е посочен 03.11.2011|16:10
По едно време секънд хенд магазинчетата бяха позападнали, но покрай кризата някои от хората явно са се върнали към добрата стара практика да пазаруват от тях, което на фона на китайските боклуци си е далеч по-добра покупка. Спомням си, че Кремена Халваджиян също споменаваше, че пазари в подобни магазинчета. В тях човек може да се натъкне на наистина доста ценни "находки" при това все уникати. :)
1
Не е посочен 03.11.2011|15:37
Не е вярно че в България няма култура за стоки втора употреба. Благодарение на този бизнес много хора с ниски доходи имат възможност да си доставят едно малко удоволствие. Освен достъпните цени, дрехите "втора ръка" са и много качествени и това също привлича хората. Евтините дрехи от другите магазини след първото изпиране се разтягат и разнищват, а след няколко перални вече стават само за носене в къщи. Радвам се че бизнесът с такъв тип дрехи "секънд хенд " се разраства. Човек винаги има какво да намери дори и когато не е уцелил ден на ново зареждане.
Специални оферти
Реклама от 3Bay