6 прости неща, които можете да направите, за да се отървете от любовните дръжки

6 прости неща, които можете да направите, за да се отървете от любовните дръжки

Само си помислете колко пъти сте си обещали, че ще започнете да се грижите за тялото си от "утре”. Така че, ако наистина искате да се отървете от любовните си дръжки и да се почувствате по-уверени, ще ви предложим най-добрия начин да се отървете от тях и да направите някои здравословни промени едновременно.

1. Бавно започнете да променяте начина си на живот

Трябва да разберете, че само тренирането не е достатъчно, за да направи тялото ви съвършено. Да! Тя трябва да бъде комбинация от начин на живот и упражнения. Като направите промени в нездравословните си ежедневни навици, лесно ще се отървете не само от любовните си дръжки, но и от много от вашите здравословни проблеми.
Преди всичко нека разгледаме вашата диета. Не трябва да гладувате, а вместо това трябва да се храните с подходяща храна с минимум нездравословни мазнини. И не забравяйте да пиете много вода! Това е много важно.

2. Увеличете приема на протеин

Започнете да добавяте висококачествен протеин към вашата диета, ако не консумирате достатъчно. Това ви помага да губите мазнини и ви засища за дълго време.
Като доказателство са направени проучвания, които показват, че диетите с повече протеини помагат за намаляване на коремните мазнини по-бързо.

3. Създайте си фитнес рутина

Кардиото е от съществено значение за намаляване на телесните мазнини. Трябва да започнете редовни кардио тренировки, за да се отървете от любовните дръжки. Също така би било чудесно да се консултирате с професионален треньор, който може да ви посъветва за оптималната тренировъчна програма.

4. Намалете консумацията на алкохол

Алкохолът и спортът са несъвместими. Ако трябва да тренирате на следващия ден, по-добре е да се замислите преди да пиете. На първо място, това е допълнително натоварване на сърцето ви. Второ, алкохолът предизвиква чувство на глад, дори ако не сте наистина гладни.

5. Правете упражнението Руско завъртане

Руското завъртане може да бъде ефективно. Можете да използвате и допълнително тежести. 

6. Правете станичен планк с повдигане

Застанете в позиция планк, но на една стана. Повдигайте и отпускайте тялото, като се старарете тялото да е право. Това упражнение е много ефикасно за справяне с любовните дръжки.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay