Есенни парфюми, които ще Ви накарат да се влюбите

Есенни парфюми, които ще Ви накарат да се влюбите

Есенният парфюм трябва да е топъл и тръпчив. Това са качествата, които имат най-добрите аромати през тази есен – затоплят и впечатляват.

Есенен парфюм на Versace

Аромат, който ще Ви стопли дори в най-студените дни е Versace Crystal Noir. Този плодов и ориенталски парфюм създава специална атмосфера на лукс и мистерия.

От първите нотки се разкрива сочен портокалов цвят, който преминава в топло сърце, формирано от гардения и божур, към които се добавят дървесни нотки. Луксозният кехлибар в съчетание с копринено сандалово дърво и капка чувствен мускус обгръщат с изисканост и атрактивност.

Crystal Noir е един от онези аромати, които не могат да бъдат забравени.

Страст за Calvin Klein

Парфюмериите често създават есенни парфюми на база на ориенталски аромати. Класическата версия на есенните аромати, Calvin Klein Obsession, е сладък коктейл от цветя и подправки. Наситеният ориенталски аромат ще допадне на чувствените и уверени жени.

Сладките аромати на праскова, босилек, ванилия и цитрусови плодове са първите, които се усещат в състава. Други цветни есенции от жасмин, портокалов цвят и рози са съчетани с нотки от дърво, подправки и дъбов мъх. Затоплящата основа на състава е ветивер, мускус, тамян и кехлибар.

Armani затоплящ аромат

Друг очарователен есенен аромат е Armani Si Intense. Ароматът на плодов пипер се усеща с нотки на бергамот, мандарина, фрезия и касис. След известно време те преливат в ароматите на нероли, роза и османтус. Последната нотка е невероятно съчетание от амброксан, ванилия и пачули.

Парфюмът Armani Si Intense е подходящ преди всичко за уверени и смели жени, които не се страхуват да поемат рискове. Едно елегантно съчетание от плодови аромати и аромати на chypre ще подчертае това и ще допълни имиджа.

Есента не е времето за настинки. С есенни аромати всяко време се възприема като малък природен феномен, не и като причина за тъга. Любимите парфюми ще Ви придружават през целия ден, ще го затоплят и ще предизвикват спомени за почивка и топли слънчеви лъчи.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay