Кажете край на черните точки само за 15 минути!

Кажете край на черните точки само за 15 минути!

Черните точки са голям проблем за много хора, които дори нямат проблемна кожа. Те не могат да бъдат скрити от грим или други козметични продукти и трябва да полагаме специални усилия, за да се справим с тях. Може да се сбогувате с неприятните черни точки като почистите лицето си с тези съставки.

Необходими са само органични продукти, без сложни процедури и скъпи козметични средства. Тази маска се приготвя само с няколко неща от вашата кухня или най-близкия магазин.

Кажете край на черните точки само за 15 минути!

Ще са необходими:

-Малко пакетче сух желатин, изберете такъв без добавени аромати и без оцветители. Добре е да използвате максимално чисти продукти, кожата не се нуждае от химични съставки. 

-Ще ни трябват и няколко лъжички мляко, без значение какъв процент масленост ще използвате.

Начин на приготвяне:

Смесете желатина с три лъжици мляко, докато не получите хомогенна смес, подобна на паста. Тази паста трябва да се сложи в микровълнова печка за около 10 секунди. Можете да използвате и обикновена печка, като стоплите сместа на водна баня (поставете в съд с вода купичката с маската докато се загрее достатъчно). След, което приложете на избраните части от лицето веднага след като сте свалили от огъня. Сместа не бива да бъде прекалено гореща, така че да пари на лицето, но не бива и да е изстинала.

Намажете зоните, които имат най-много черни точки и оставете за 15 минути докато маската не стегне и не усетите как се втвърдява на лицето. 

Това е най-лесния начин да се отървете от черните точки и да имате кожа без несъвършенства. Черните точки могат да омазнят кожата, и са причина за редица кожни проблеми, от които можете да се отървете лесно с тази маска. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay