"За хората, за които съществувам от време на време, аз нямам време."- Ал Пачино

"За хората, за които съществувам от време на време, аз нямам време."- Ал Пачино

Ал Пачино е американски актьор и любимец на мнозина. Той е носител на Оскар за най-добра мъжка роля за "Усещане за жена". Има десетки роли в холивудски хитове, сред които "Кръстникът", "Белязаният", "Жега", "Серпико", "Адвокат на Дявола". Той безспорно е един от най-големите холивудски актьори. Предлагаме ви да прочетете някои от най-запомнящите се цитати на Ал Пачино:

"Накрая разбираш, че животът е игра на сантиметрите. Също като футболът. Защото и в двете игри - и в живота, и във футбола, имаш ужасно малка възможност да грешиш. Една стъпка в грешната посока и всичко отива на вятъра. Една секунда закъснение и изпускаш момента."

"Любовта е много важно нещо, но преди всичко имаш нужда от другар – искаш в края на краищата да си прав, ако кажеш, че жената, с която си, е твой приятел. Това има отношение към доверието. За всичко е нужно време. Любовта минава през различни стадии на развитие. Но оцелява."

"Вярвам, че в рамките на денонощието има само един ден. На човека е даден днешният ден и нищо повече."

"Аз съм актьор, не звезда. Звездите са хора, които живеят в Холивуд и имат басейн във формата на сърце."

"За хората, за които съществувам от време на време, аз нямам време."- Ал Пачино

"На нас – актьорите ни е нужна известна несигурност. Именно тя поддържа градуса на кипене. Аз все още не мисля за пенсиониране. Бях шокиран, когато чух, че Пол Нюман се пенсионира на 82- годишна възраст. Повечето от нас просто падат в боя, като стари войници."

"В Америка обикновено италианците са наполовина италианци. С изключение на мен. Аз съм 100% италианец. Аз съм най-вече сицилианец с една доза неаполитанско в мен. Можете да получите цялата една доза Италия с мен."

"Лесно е да заблудиш окото, но е трудно да се заблуди сърцето."

"Моите слабости? Ако ме бяхте питали за силните ми страни, щях да направя същата пауза. Може би те са едно и също нещо."

"Животът е пътуване с влак. Първо минаваш през един дълъг тунел, без да знаеш къде води той. След това, някъде към 50-те, влакът излиза от тунела на светло и в далечината виждаш голяма планина — крайната цел на пътуването. Аз вече зърнах планината. Това е едно ужасно усещане, което смразява кръвта."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay