9 признака на изневяра, които може да ви изненадат

9 признака на изневяра, които може да ви изненадат

Изневярата е сложно нещо. За начало има различни видове измами (физически и емоционални). Плюс това, хората изневеряват поради различни причини. Изневярата не трябва да означава край на връзката. Някои двойки продължават връзката и тя дори е по-силна. 

За щастие психолози и поведенчески експерти казват, че изневярата обикновено включва някои от 12-те признака на изневяра. Ето кои са те:

1. Хващате го, че казва лъжа след лъжа

Многократните лъжи може да са знак, че той ви изневерява. Изневярата обикновено включва много лъжи и измами. 

2. Няма интерес към секса

Отдръпването от интимността може да бъде червен флаг. Ако не се интересува от секса, това може да означава, че неговите нужди вече са задоволени на друго място. 

3. Отделя необичайно много време на външния си вид

Голямото внимание към външния вид може да е знак, че иска да впечатли някого. 

4. Обсебен е от устройствата си

Ако един мъж не оставя телефона си и за секунда, това означава, че или е обсебен от работата си или има връзка. Изпращането на съобщения е предпочитаният начин за комуникация, когато човек има тайна връзка. 

5. Затваря компютъра си, когато влезете в стаята

Освен ако вашият партньор не ви търси подарък за някой празник, затварянето на компютъра не е добър знак. Той очевидно крие нещо.

6. Забелязвате странни разходи

Странните разходи като сметки в ресторанти, в които не сте ходили или продукти, които вие не сте поръчвали, не винаги са знак за изневяра, но е възможно.

7. Има странни обяснения за местонахождението си

Обикновено когато човек изневерява той си измисля много странни оправдания за излизанията си. Странните извинения може да са знак за изневяра. 

8. Обсипва ви с подаръци и комплименти

Обикновено, когато един мъж прави нещо нередно, той се опитва да компенсира по различни начини. Ако изведнъж започнете да получавате много подаръци и комплименти, замислете се.

9. Просто знаете

Жените са същества с много силна интуиция. Възможно е просто да усещате, че нещо не е наред. Често подозренията  ни се потвърждават по-късно.

Станете част от Jenite.bg във Facebook! 

7 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay