Годишен хороскоп 2019: КОЗИРОГ

КОЗИРОГ: 22 ДЕКЕМВРИ - 19 ЯНУАРИ

Годишен хороскоп 2019: КОЗИРОГ

Тази нова година ще бъдете най-честната версия на себе си, Козирог.

Сатурн, планетата на правилата и регулациите, както и управляващата ви планета, ще останат във вашия знак до края на 2019 г. Пръстенната планета ще ви насърчи смело да изразите както положителните, така и отрицателните качества, свързани с вашия знак. Не забравяйте, че всичко е свързано с баланса - стремежът към съвършенство е хубава идея, но също така е и отлично напомняне да се чувствате удобно с вашите бодливи страни. Да ги осъзнаете ще ви помогне да ги контролирате.

На 7 март, Уран, вашата лична планета с пари ще се движи от четвъртия ви дом на дома и семейството към вашия пети дом на творчество, истинска любов и деца. Това движение ще донесе своите предизвикателства (и няколко неочаквани промени, без съмнение), но в крайна сметка ще излезете на върха и по-силни, Козирози!

КАРИЕРА

Вашата финансова планета, Уран, се придвижва към свързания с парите Телец, на 7 март. Той ще ви помогне да установите по-голяма стабилност в начините, по които печелите, пестите и харчите. Определено ще почувствате, че връзката ви с парите се променя, когато Уран остави огнения Овен. Неговият ход също ще ви даде време за увеличаване на творчеството и иновациите!

Вашата планета на кариерата, Венера, се движи директно през цялата година, и с висока скорост. През 2019 г. тя ще сменя домове 16 пъти, което може да ви замае леко. Но докато се движи през всеки знак, тя ще ви помогне да развиете и усъвършенствате работата си от почти всеки ъгъл. Пригответе се да се чувствате още по-добре в работата си.

ЛЮБОВ

Ако мислите да разширите семейството си, преместването на Уран в петата ви къща може да доведе до няколко нови лица в живота ви през следващите седем години. Упражнявайте търпение, тъй като промяната идва с предизвикателствата в нея. Планетата ви за любов, Луната, ще претърпи две събития на затъмнение тази година. Ако имате връзка, тези лунни затъмнения ще ви помогнат да зададете по-твърди граници, там където имате нужда от тях. Ако сте неженени, ще научите повече за това как искате да бъдете третирани и какво ви трябва от любимия партньор.

 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ДЕВА

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВЕЗНИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СКОРПИОН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СТРЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: КОЗИРОГ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВОДОЛЕЙ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РИБИ

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay