Дневен хороскоп за неделя, 12 август 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 12 август 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес ще бъдете герои! Ще имате възможността да направите много добро дело, което ще помогне на някой да излезе от дупката, в която се намира. Дайте всичко от себе си, за да успеете да му помогнете по най-добрия начин. Доброто се връща!

Телец

Днес ще имате огромното желание да направите "рестарт" на живота си. Иска ви се да започнете всичко на чисто и да направите нещата по съвсем различен начин. Ако имате такъв шанс, в никакъв случай не го изпускайте. 

Близнаци

Днес ще се приберете вкъщи. И под "вкъщи" се има предвид родният ви дом. Това ще създаде много мили чувства във вас и ще ви обвземе носталгия. Насладете се на момента. Това ще ви зареди с много положителна енергия. 

Рак

Днес имате да свършите много неща. Имате страхотна идея и днешният ден може да бъде началото на нещо страхотно. Вложете цялата си енергия и позитивизъм в това начинание и няма да бъдете разочаровани от резултатите. 

Лъв

Днес трябва да се обърнете към вътрешните си чувства и усещания и да им се доверите напълно. Вие самите сте единственият човек, на който можете и би трябвало да се доверявате. Каквито и размисли да имате, доверете се на интуицията си. 

Дева

Днес ще се създаде напрежение в приятелския ви кръг. Опитайте да не се замесвате в конфликта, въпреки че е почти неизбежно. Положете усилия да оправите нещата. Изслушайте всеки и дайте съвет на всеки. 

Везни

Днес ще се наложи да намерите нещо, което да ви спаси от напрежението и стреса. Ще имате изключително натоварен и напрегнат ден и ако не намерите отдушник, вероятно ще избухнете. След като освободите напрежението ще се чувствате страхотно. 

Скорпион

Някога замисляли ли сте се да напуснете работа и да си направите собствен бизнес? Е, ако не сте, сега е моментът да се замислите. Вероятно ще бъдете много по-щастливи, ако се отървете от напрежението в офиса. 

Стрелец

В момента живота ви е в много добро състояние. Харесвате работата си, спортувате редовно, храните се здравословно и всичко изглежда страхотно. Но помислете за емоционалното си състояние- там нещо не е наред. 

Козирог

Не насилвайте нещата. Вие винаги искате всичко да се случва супер бързо, но нещата не се получават по този начин. Помнете, че хубавите неща стават бавно и се научете да бъдете малко по-търпеливи. 

Водолей

Днес ще осъзнаете колко е важно да имате мрежа от контакти. Това може да ви помогне в много аспекти от живота ви, така че е време да започнете да я създавате. 

Риби 

Днес за пореден път ще осъзнаете, че хората, които обичате са най-важното нещо във вашия живот. Те ви подкрепят и вдъхновяват. Прекарайте днешния ден с вашите любими хора, за да получите доза вдъхновение. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay