Дневен хороскоп за неделя, 17 юни 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 17 юни 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес ще ви се наложи да преосмислите плановете си за бъдещето. Имате точно определени желания, които да осъществите, но с всеки изминал ден ви бива напомняно, че няма как това да се случи.

Телец

Днес е много вероятно всичките ви тайни да излязат наяве. Ще допуснете неволна грешка, която ще ви постави в неудобна позиция и околните ще започнат да задават въпроси. Не сте длъжни да отговаряте, но е възможно те сами да се досетят каква всъщност е истината, която се опитвате да скриете.

Близнаци

Отчаяно се нуждаете от разбиране и подкрепа, но имате чувството, че няма къде да ги намерите. Това всъщност изобщо не е така - точно до вас стои човек, на когото можете да разчитате безрезервно.

Рак

Днес към вас ще бъде насоченото копието на не един неприятел. Притежавате необходимия щит - увереността в себе си. Трябва само да го използвате по най-правилния начин, за да не обърне срещу вас.

Лъв

Денят ще бъде много натоварен, защото освен с работни ангажименти, сте заети и със семейни разправии, които ви напрягат и изтощават. Опитайте се да се справите успешно и с двете - недейте да оставяте едното настрана.

Дева

Поставяте живота си в рамки, а това е изцяло грешен подход за вашата натура. Вие сте свободолюбив човек, който има нужда от приключения и авантюри. Осигурете си ги, вместо да се затваряте между стените на собствения си дом.

Везни

Тревожите се за свой близък, който напоследък определено не е на себе си. Има нещо в поведението му, което ви смущава. Поговорете с него на четири очи, но без да го обвинявате, а като го изслушате.

Скорпион

Опитвате се да извлечете максимума от ситуация, която смъква доверието във вас на работното ви място, но това не е възможно. Днес ще претърпите спад в кариерата си, но добрата новина е, че от утре можете да започнете всичко по различен начин.

Стрелец

Съмнявате се в искреността на половинката си и сте готови да ѝ поставите ултиматум, ако не ви разкрие какво всъщност означават действията ѝ. Недейте да реагирате твърде бурзно - най-вероятно става въпрос за нещо изключително безобидно за отношенията помежду ви.

Козирог

Неспокойни сте и това се отразява на качеството на работата ви. Не искате да се проваляте с важна задача, която ви е поставена заради доверието, което шефовете ви имат във вас. Концентрирайте се, за да се справите успешно.

Водолей

Ако продължавате в същия дух, ще се докарате до състояние на такава умора, че няма да бъдете способни да изпълнявате ежедневните си задължения. Претоварвате се прекалено много и това се отразява на нервната ви система. Успокойте топката - работата няма къде да избяга!

Риби 

Липсват ви близките ви и домът ви. По някаква причина за известно време сте далеч от родното си място и това започва все повече да ви потиска. Стиснете зъби, защото този период най-вероятно ще бъде удължен.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay