"Обичам те, скъпи, но моля те не ме докосвай"

"Обичам те, скъпи, но моля те не ме докосвай"

Скъпи, 

Обичам те. Нека изясним това, защото е важно никога да не го забравяш. Но моля те, не се опитвай да правиш секс с мен точно сега. Разбери, че ако в края на деня се отдръпна от нежната ти прегръдка, това не означава, че не те обичам. Трябва да знаеш, че това няма да бъде вечно, но точно сега съм по-заинтригувана от чаша вино и хубав филм, отколкото от този акт, на който толкова се наслаждавахме преди. Причината за това? Децата, които създадохме от същото това забавно действие. 

Децата ни са с мен по цял ден, всеки ден. Едното постоянно иска да седне в мен, да го гушна, да му измия ръцете, да му направя нещо за ядене, да си играем и т.н., докато другото е върху гърдите ми постоянно. Обичам децата ни, те са всичко за мен, но може да бъде наистина изтощаващо. След като трябва да ги нахраня, изкъпя и да ги сложа да спят, последното нещо, което искам, е да бъда близо до друг човек и да се тревожа дали ще му хареса. Искам просто да седя на дивана и да не правя нищо. 

Невъзможно е да се насладя на момента, докато през ума ми минават мисли като "Дали тя си изми зъбите?", "Трябва да купя мляко", "Трябва да заведа бебето на преглед", "Дали трябва да заредя колата", "В колко часа ще се събуди бебето. Дано да поспи по-дълго" и т.н. 

Непрекъснато съм затрупана с неща, които трябва да свърша, за да поддържам дома ни в добър вид. Също така се събуждам поне по 5 пъти на нощ, заради бебето. Уморена съм. 

Гърдите ми са подути, коремът ми още се възстановява от 9-месечното разтягане и не съм сигурна какво се случва с дупето ми, но съм сигурна, че не изглежда добре. Рядко ще ме видиш без петно от повърнато или от кърма. И въпреки това всяка вечер ме гледаш, когато се събличам и искаш да скочиш върху мен. Благодаря ти за това. И искрено съжалявам, че в момента не споделям сексуалния ти ентусиазъм. Както казах, това няма да продължи вечно, но оценявам, че сега ми позволяваш да се наслаждавам на чашата си вино. 

С любов, 

съпругата ти. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

13 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay