9 причини, поради които обувките ви изглеждат евтини

9 причини, поради които обувките ви изглеждат евтини

Всички жени се опитват да следват модните тенденции и мислят, че ако дадат куп пари за обувки, на които пише известна марка, ще изглеждат превъзходно и ще бъдат много изискани. Но колкото и скъпи да са едни обувки, има елементи, които ги карат да изглеждат евтини. Ето 9 такива:

1. Много блестящи и лъскави детайли 

Скъпите рокли, декориран с кристали, могат да изглеждат наистина страхотно, но обувките, покрити с блестящи детайли винаги изглеждат странно. Също така камъчетата, сложени по обувките, обикновено са некачествени и падат бързо. Ако обичате лъскави обувки, изберете чифт обувки в метален цвят.

2. Изключително високи платформи или токове 

Повечето ниски жени предпочитат да носят изключително високи токове и платформи. Но колкото и да струват, тези прекалено високи обувки не могат да изглеждат изискани и скъпи. Прекалено високите обувки карат тялото да изглежда непропорционално. Препоръчително е да носите по-ниски обувки. 

3. Комбинацията на много цветове 

Избягвайте обувките, които имат много цветове. Това автоматично превръща скъпите обувки в евтино изглеждащи обувки. Не е добре да се комбинират повече от 2 цвята.

4. Много железни детайли

Шипове, капси, катарами и други подобни детайли са страхотни, но понякога дизайнерите на обувки наистина прекаляват с тях. Прекалено многото железни детайли карат обувката да изглежда евтина.

5. Лачени обувки

Въпреки че изглеждат страхотно, тези обувки много бързо се съсипват. Още на първото обуване се появяват драскотини и петна. Матовите обувки изглеждат много по-добре и по-скъпи. Ако все пак държите на лачените обувки, изберете по-неутрални цветове, като черно и бежово.

6. Леопардов принт

Обувките с леопардов принт са много изкушаващи за повечето жени, но това е проява на лош вкус и липса на стил. Ако държите на животинските принтове, изберете нещо по-нетипично.

7. Неудобни обувки

Винаги опитвайте да носите удобни обувки. Неудобните обувки изглеждат странно и влияят зле на здравето ви. Дори ако сте намерили обувките на мечтите си, но те не са удобни, не ги купувайте. Неудобните обувки ще променят цялата ви походка и ще изглеждате нелепо. 

8. Твърде много изкуствена кожа

Много марки произвеждат обувки с еко кожа и това е страхотно. Но за съжаление, популярни магазини продават обувки и ботуши, изработени от изкуствени материали, които са много лошо качество. Това обувки изглеждат евтино и се съсипват бързо.

Ако искате да си купите ботуши от изкуствена кожа, изберете ниски ботуши или боти, не си купувайте такива, които стигат до над коляното ви.

9. Стари обувки

Важно е да поддържате обувките си, за да изглеждат добре. В никакъв случай не носете обувки с ток, които нямат капачки.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay