Благотворително детско ревю

Благотворително детско ревю

На 9 декември 2018 година от 11:00 часа вратите на арт център "Angel Steps" на бул." Сливница 245" ще бъдат отворени за благотворителния ревю-спектакъл "Деца помагат на деца".

Благотворително детско ревю

Зад благородната идея застават фитнес модела Биляна Йотовска и младата дизайнерка Калина Стоянова. В коледното ревю ще дефилират малчуганите от Фондация "Ангелски деца", които  наравно със своите връстници ще представят спортният бранд на Biliana Yotovska label и официалните рокли специално изработени за случая от Kaya Design. В центъра се провеждат занимания с деца със специални образователни потребности –(СОП), обучават се по индивидуални програми с цел развитие на техните способности и социални умения. Организират се събития за тяхната интеграция и социализация. И тъй като всяко дете има нужда от любов и внимание, от адекватна среда в която да учи, твори и да се развива център "Angel Steps" създава именно такова място. В него всяко дете се чувства свободно да изрази себе си и да се развива такова,каквото е, различно и специално по своему.  

Благотворително детско ревю

В навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово ще покажем, че заедно можем да реализираме мечтите си. Спортните сетове и елегантните детски рокли, с които децата ще дефилират ще бъдат предложени на търг от водещия Драгомир Драганов, а събраните средства ще отидат за подпомагане на Ангелските деца. Как да се хранят здравословно ще запознае децата Биляна Йотовска и заедно с тях ще приготви различни комбинации полезни смутита. Тя е категорична, че родителите са тези които трябва да изградят правилни хранителни навици, за да растат децата здрави и щастливи. С помощта на Фреш Маркет всички гости ще могат да опитат здравословните напитки. Събраните средства от благотворителното събитие ще подпомогнат децата в тяхното бъдещо развитие.

Входът е свободен! Очакваме Ви.  

Благотворително детско ревю

Станете част от Jenite.bg във Facebook!
2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay