Изкушаващи награди през месец юни с очила KWIAT

Изкушаващи награди през месец юни с очила KWIAT

Лятото вече заявява присъствието си и ни радва със слънчеви дни. Знаете ли какво означава това? Точно така, време е за нови слънчеви очила KWIAT. Колекциите за сезон лято 2018 впечатляват с уникални форми и разнообразни цветове. А за да бъде още по-хубаво, през целия месец юни всеки, който си купи очила KWIAT има възжността да участва в томбола и да спечели СПА уикенд за двама в петзвездния хотел Макси гр. Велинград и още страхотни награди.

Изкушаващи награди през месец юни с очила KWIAT

В предложенията на KWIAT за 2018 г. можете да откриете изобилие от модели, като хита за сезона е формата тип пеперуда, която присъства, както при слънчевите очила, така и при диоптричните рамки.

 20647582065284

       

                       

                                              KS EX 9153 E                                                                            KW EX 9117 F

Изключително актуални през тази година ще бъдат и очилата с футуристични форми като осмоъгълни и многоъгълни такива.

Изкушаващи награди през месец юни с очила KWIAT

Интересна е и заигравката с класическия авиатор, който тази година при KWIAT в еволюирал в няколко вариации – има такъв с двойна, олекотена метална рамка, както и скосени в долната си част модели. Наблюдава се и преплитане между кръглите очила и бъбреците, като бъбрековидната форма е заменена с кръглата, но двойният мост се запазва

2064756 2064754

                         

                                                         KS EX 9144 C                                                                       KS EX 9141 A

В колекциите на българския бранд присъстват райета, брокат и преливки. Брокатът е сред хитовете тази година, като за първи път е поставен и върху матов метал. Цветовете са синьо, лилаво, червено и зелено. Интересна новост е и релефната пластмаса, тип "шкурка".

Изключително актуална е и прозрачната пластмаса, която се появява както в мат, така и в гланц.

Изкушаващи награди през месец юни с очила KWIAT

През 2018 година много модерни са сивите огледални стъкла. Появява се и нов наследник на актуалното розово-златно, а именно ябълковото златно (apple gold).

2064752 2064757

                         

                                                           KS EX 9140 G                                                                    KS EX 9133 B

Това е напълно нов цвят в стъклата на слънчевите очила за 2018г. Освен познатите ни огледални стъкла, през тази година новата тенденция са полупрозрачните стъкла, които имат и лек огледален ефект. Такива стъкла се срещат дори и със зелен оттенък. Въпреки че са полупрозрачни, те са с поляризация, 100% UV защита и са от Клас А, както и всички стъкла на слънчевите очила KWIAT.

Изкушаващи награди през месец юни с очила KWIAT

Всички тези модерни и стилни очила на KWIAT ви носят със себе си и възможност да спечелите СПА уикенд за двама в хотел Макси, гр. Велиград и още изкушаващи награди. Можете да се включите в томболата до 30.06.2018, като изпратите имейл, съдържащ снимка на касовата бележка за покупката на очила KWIAT, номера на модела на очилата и оптиката, от която са закупени на имейл адрес marketing@kwiat.bg. Пълните условия на играта и оптиките, които се включват в нея можете да видите тук: http://kwiat.bg/bg-kupi-kwiat-prez-m-yuni-i-specheli-strahotni-nagradi

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay