“Няма път без промяна” – новата песен на IVE

“Няма път без промяна” – новата песен на IVE

Няма път без промяна" е най-новият сингъл на певицата IVE. Тя е автор на текста и музиката, а заедно с песента на бял свят се появи и стилно видео към нея. В реализирането й участват още: Алекс Нушев – аранжимент, звукозапис и мастеринг и Smoking Square Studios, които заснемат видеото към песента под формата на късометражен филмов проект. В главната роля във видеото е самата IVE, а нейн достоен партньор е професионалният и изключително харизматичен танцьор Захари Нанков.

Песента и видеото към "Няма път без промяна” бяха представени официално в събота вечер в препълнения с гости столичен клуб "Арт е Факт”. Освен новата си песен IVE изпълни и специaлен лайф с нейни любими авторски парчета и няколко кавъра - на Arctic Monkeys, Justin Timberlake, Jessie J, Coldplay. На сцената бяха и музикантите Калин Жечев – пиано, Любен Любенов – бас, Борислав Илиев – китара и Руслан Драмчев – барабани.

Името на IVE свързваме с по-различната поп музика, която не просто служи за развлечение, a носи емоция и мисъл. При нея винаги има леко намигване с усмивка към сериозните неща с послания, над които да се замислим. В основата на проекта "Няма път без промяна" е намирането на пътя към истинското щастие – това, което винаги търсим, но сякаш в живота често ни се изплъзва.

"Щастието е точно там – зад ъгъла и ни чака да го намерим” – сподели усмихната IVE по повод самата песен и емоцията, с която е заредена.

"Няма път без промяна” можете да чуете и видите ТУК.

Последвайте IVE във Facebook – тук.

Изпълнителката води и собствен видео влог на тема музика - тук.

“Няма път без промяна” – новата песен на IVE

Повече за IVE:

Родена в София, тя от малка започва да се занимава с пеене, актьорско майсторство и танци. Първите си стъпки на сцена прави едва когато е на 4 г. с детската вокална група "Мечо Пух". В ученическите си години е част от вокално-театрална формация "Таласъмче". На 15 г. тя е част от популярната момичешка група "Инстинкт", с които изнасят много концерти на живо и имат редица телевизионни участия. По това време IVE започва и солова кариера, участвайки в международни фестивали, където получава престижни награди. По-късно завършва Националната Музикална Академия "Проф. Панчо Владигеров" със специалност "поп и джаз пеене" в класа на доц. Стефка Оникян.

През 2006 г. е избрана да окрие концерт на италианската звезда Alexia във Формелло (Италия). Две години по-късно тя става част от DVD проекта "Renilin: Offside” посветен на млади изпълнители от цял свят, промотиран от италианската музикална компания Renilin. От този момент започва съвместната им дейност и още в същата година те продуцират първият й самостоятелен сингъл – "Ready For Love”. Най-големият международен успех за IVE идва през 2012 г., когато е поканена да запише парче с едно от най-известните италиански имена на денс сцената – DJ Molella. Песента "Sunlight” е издадена от Restylers и записана в студиата на Renilin Music Label. Тя е първият сингъл на IVE издаден в пет международни компилации с летни денс хитове и достига върховете на най-престижните класациите в Европа.

През 2015 г. излиза първият й сингъл на български език – "Хей Ти", продуциран и записан в Италия от Renilin Music Lable. Песента е фаворит в ефира на БНР и печели награда за най-добра песен за месец август.

През 2018 г. IVE стартира онлайн влог в youtube – ivelive и става първият влогър у нас, който говори за трудностите в живота на артиста. Описвайки това, което остава скрито за публиката, каналът веднага е забелязан от медиите и представен в телевизионен ефир (Нова тв). Епизодите имат хиляди гледания, а влогът - десетки последователи.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay