Дивна се завръща на сцената

Дивна се завръща на сцената

Младата певица Дивна ще се появи за първи път на сцената след тежката катастрофа на пътя Русе-София през март. При произшествието тежко пострада манекенката Кристин Илиева, която е пътувала в шофираната от Дивна кола.

След месеци мълчание и отсъствие от социалните мрежи Дивна е решила да се завърне с участие в благотворителен концерт в родния си град Русе в петък вечер. Събитието има за цел да събере средства за двама учители от ОУ "Любен Каравелов", които се борят с тежки заболявания.

На концерта ще се изявят и русенската група БНР, както и рапърът Димчо.

След тежката катастрофа, предизвикана от младата певица, Дивна изчезна от публичното пространство. Спътничката ѝ Кристин Илиева до ден-днешен се бори с травмите от катастрофата. Преди време Кристин сподели, че е простила на Дивна.

"Простих на Дивна, тя е моя приятелка. Ако беше таксиметров шофьор, е друго. Можеше аз да съм зад волана. С нея поддържаме връзка, говорим си. Родителите ми също простиха. Когато се видяха в болницата, баща ми прегърна Дивна. Медиите прекалено много я нападнаха. И двете не бяхме пили алкохол", сподели тогава манекенката.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay