Меган Маркъл е бременна!

Меган Маркъл е бременна!

Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и Меган Маркъл, които се венчаха през май в църквата "Сейнт Джордж" в Уиндзор, са в очакване на първото си дете.

Щастливата вест бе съобщена официално от двореца Кенсингтън.

"Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Съсекс имат удоволствието да съобщят, че херцогинята на Съсекс очаква бебе през пролетта на 2019 г.", се казва в официалното съобщение от двореца.

Меган Маркъл е бременна!

Минута по-късно в официалния профил на двореца Кенсингтън в Туитър се появи втори пост. В него пише, че техни кралски височества оценяват подкрепата, която получават от хора от целия свят, откакто се ожениха през месец май и много се радват, че могат да споделят тази щастлива новина публично.

Принц Хари и Меган Маркъл обявиха годежа си през ноември 2017 г. Те се сгодиха в Лондон, а Хари получи благословията на кралското семейство, както и тази на родителите на Меган. През декември двойката обяви датата на сватбата си. Те се венчаха на пищна церемония на 19 май в Уиндзорския замък.

Тази година е изключително наситена откъм събития за британското кралско семейство. На 23 април се роди третото дете на принц Уилям и Катрин - принц Луис. През май погледите на целия свят бяха вперени в кралската сватба, на която американската актриса Меган Маркъл каза "да" на принц Хари, а преди дни братовчедката на Уилям и Хари - принцеса Беатрис, се венча за любимия си Джак Бруксбанк в същата църква, където бе и сватбата на братовчед ѝ и Меган.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay