Прекрасната Анджелина Джоли на 44

Прекрасната Анджелина Джоли на 44

Преди дни Анджелина Джоли навърши 44 години. Носителката на "Оскар" се е фокусирала върху децата си, но няма търпение да се върне в светлината на прожекторите.

Предстои да я видим в няколко нови филма. Единият от тях е продължението на "Господарка на злото" - "Господарка на злото 2", който ще излезе по екраните на 18 октомври. В него Джоли си партнира с Ел Фанинг и Мишел Пфайфър.

"Обичам рогата си", казва Анджелина пред People, "За мен е истинско удоволствие да играя тази роля и се надявам, че публиката обича героинята ми колкото аз я обичам. Беше чудесно отново да работя с Ел и да имам шанса да си партнирам с Мишел."

Актрисата за първи път ще се появи и като супергерой във филма на Marvel "The Eternals", което най-вероятно ще зарадва семейството ѝ и шестте ѝ деца. Всички заедно присъстваха на премиерата на "Дъмбо" по-рано тази година, а миналия месец отпразнуваха и 13-я рожден ден на Шайло.

Анджелина постоянно е заета с децата си, като сега се подготвя най-големият ѝ син Мадокс, който вече е на 17 години, да постъпи в колеж през есента.

"Много се гордея с него. С нетърпение очаквам всичко, което той ще направи", споделя Джоли.

44-ят си рожден ден актрисата отбелязва точно два месеца след като скъса с фамилията Пит и окончателно я премахна от името си. Актрисата подаде молба за развод през септември 2016 г.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!


1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay