Хайди Клум на остров Капри за сватбата си

Хайди Клум на остров Капри за сватбата си

През последния месец Хайди Клум пътува по света - от Париж през Токио и Лос Анджелис до Неапол, а финалната ѝ спирка е о-в Капри. Тази крайна дестинация е мястото, където ще бъде сватбата ѝ с рокера Том Каулиц. Неотдавна топ моделът разкри, че тайно се е омъжила за годеника си на 22 февруари в Бевърли Хилс, но предвижда церемония на яхтата на техен приятел през месец август.

"Тържеството няма да бъде голямо, ще присъстват само семействата и приятелите им", издава източник на "Page Six", като опровергава слуховете за дългия списък с гости.

От последната публикация на Клум в официалната ѝ Инстаграм страница, става ясно, че тя вече е пристигнала на острова. Тя сподели своя снимка, на която позира на тераса с изглед към Тиренско море.

Хайди Клум на остров Капри за сватбата си

На кадъра тя е облечена в бял гащеризон на марката "Isabel Marant" с тънки презрамки около врата, който е съчетала със сандали в същия цвят - идеално облекло за горещия италиански климат. Косата ѝ се спуска свободно върху раменете, а за да завърши цялостната си визия Хайди е избрала големи слънчеви очила, колие и небрежна плетена чанта. Но най-впечатляващият ѝ "аксесоар" е широката ѝ усмивка, която разкрива щастието и трепета на бъдещата булка.

Хайди Клум на остров Капри за сватбата си

"Имам много причини да се усмихвам... и да бъда благодарна", написа тя към изображението, което събра почти 90 хил. харесвания в социалната мрежа.

Подготовката на събитието тече с пълна сила, като наскоро 46-годишната блондинка сподели своя снимка, на която хваща слънчев загар само по прашки, а до нея стояха списък и телефон.

Хайди Клум на остров Капри за сватбата си

Клум и Каулиц се срещнаха на снимките на риалити формата Germany's Next Topmodel, като той ѝ предложи брак на 24 декември, точно след 9-месечна връзка.

Германският топ модел има четири деца - 15-годишна дъщеря Хелън, 14-годишен син Хенри, 12-годишен син Йохан и 10-годишната Лу, които са от бившия ѝ съпруг Сийл и бившият партньор Флавио Бриаторе.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay