Този трик действително ме кара да искам да ходя на фитнес в 6 сутринта

Този трик действително ме кара да искам да ходя на фитнес в 6 сутринта

Никога не съм била от хората, които могат да стават рано. Като тийнейджърка винаги спях до късно, а по-късно, когато започнах да работя, използвах почивните дни, за да спя до обяд.

Това се промени драстично в последните години. Осъзнах, че съм много по-продуктивна, енергична и щастлива, когато ставам по-рано, тренирам преди работа и вечер си лягам по-рано. Все още съм шокирана, че успях да направя тази промяна с живота си. Всъщност никога не съм го очаквала от себе си.

Обичам ли да се събуждам в 5 сутринта, когато навън още е тъмно? Не точно. Но знам, че денят ми ще бъде много по-хубав и продуктивен, ако ставам по-рано.

Част от стратегията ми да ставам по-рано беше да започна да ходя да тренирам във фитнеса в 6 часа. Обикновено не съм особено точна, но когато става въпрос за фитнес, винаги съм точна. Дори отивам по-рано, за да мога да се преоблека и да загрея. Но имам един допълнителен трик, който ме мотивира да тренирам толкова рано.

Трик, който ме мотивира да тренирам в 6 часа сутринта:

Моят трик е изключително прост. Има сериали, които обожавам да гледам. Например Приятели, Отчаяни съпруги, Сексът и градът и т.н. Като цяло не съм голям фен на телевизията, но тези сериали за мен са класика и ги обожавам, въпреки че съм ги гледала стотици пъти. И така, това, което правя е, че си оставям гледането на сериалите за времето, в което съм на пътеката или някой друг уред във фитнеса. През останалото време не ги гледам. Фактът, че ще гледам любимия си сериал ме мотивира да отида да тренирам. Хитро, нали?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 5
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay