Wedding Expo Alegria – едно по-различно сватбено изложение!

То ще се проведе на 3- ти и 4-ти ноември 2018г. в Best Western Plus Hotel Expo

Wedding Expo Alegria – едно по-различно сватбено изложение!

Интересувате се от всичко, което ще ви е необходимо, за да направите сватбения си ден наистина специален? Тогава заповядайте на сватбеното изложение Wedding Expo Alegria, организирано от сватбена агенция Алегрия, в партньорство с Best Western Plus Hotel Expo и SPS Music agency. То ще се проведе на 3- ти и 4-ти ноември 2018г. в Best Western Plus Hotel Expo. Това сватбено изложение ще бъде наистина специално, защото се организира единствено за вас - бъдещите младоженци!

Какво да очаквате?

В рамките на два дни всички посетители ще имат възможност лично да се запознаят и да разгледат отблизо работата на над 40 професионалисти в бранша – хотели, сватбени агенции, фотографи, фризьори, гримьори, дизайнери и други. Това е едно малко по-различно и малко по-лично събитие, в което изложителите получават възможност да рекламират своите нови продукти и услуги, а пък посетителите да се информират за всичко, което ги вълнува и да се срещнат с хората, които с радост биха се погрижили за осъществяването на техния незабравим сватбен ден!

Какво ще бъде различното?

Паралелно със самото изложение в специално изградени зони ще бъдат организирани полезни и интересни мероприятия – майсторски класове, семинари, интервюта със специалисти в бранша и други, чиято цел ще бъде да даде един нов поглед върху работата на професионалистите от сектора.

Всички посетители ще имат възможност да видят как протича от началото до края една истинска сватба, ще видят и чуят на живо един изнесен ритуал, ще разгледат творбите на видни фотографи по време на фотографска изложба, ще могат да се запознаят с работата на декораторите и флористите и да се радват на още много други изненади.

Бъдещите булки ще имат уникалната възможност да пробват сватбени рокли, да си направят пробен грим и прическа.

Всички посетители ще могат да дегустират сватбени торти и да видят цялостна декорация на една сватбена зала. Най-хубавото е, че изложението ще бъде напълно безплатно за всички, решили да го посетят.

Целта на сватбеното изложение и на изложителите е да ви предоставят максимално много полезна информация, за да сте сигурни, когато избирате хората, които ще работят за радостта и комфорта на вашия сватбен ден. Доверете се на професионалистите и се насладете на едно наистина полезно и различно сватбено изложение.

За повече информация следете събитието във Фейсбук.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay