Пилешко месо, пълнено с артишок и спанак

Пилешко месо, пълнено с артишок и спанак

Ще ви предложим една интересна рецепта за пилешко месо:

Необходими продукти: 

1 опаковка крема сирене (250 гр.)

1 консерва артишок (450-500 гр.)

2 скилидки чесън

1 ч. спанак

1 ч. сирене Грюер

1/4 ч. настърган пармезан

сол

черен пипер

500 гр. обезкостени пилешки гърди

1 с. л. зехтин

Начин на приготвяне:

Направете плънката: В голяма купа смесете крема сиренето, артишока, чесъна, спанака, сиренето Грюер и пармезана и подправете със сол и черен пипер. 

Подправете пилешкото месо със сол и черен пипер и направете разрез във всяко парче месо. 

Напълнете месото с приготвената смес и затворете разреза с клечки за зъби. 

В голям тиган, на средна температура, загрейте зехтин. Сложете пилето и пържете до златисто, около 10 минути на страна. 

Добър апетит! 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay