Вижте как да си приготвите вкусни хапки от карфиол и пармезан.
Необходими продукти:
1 глава карфиол
3 големи яйца
1 1/2 ч. галета
1/2 ч. настърган пармезан
1/2 ч. л. зеленчукова подправка
сол
черен пипер
сос Маринара, за сервиране
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 300 градуса.
Смесете галетата, сиренето и подправките в голяма купа. Разбъркайте добре.
Разбийте яйцата в друга купа.
Направете карфиола на розички.
Вземете всяка розичка, потопете я в яйцата, след това в сместа с галетата.
Наредете карфиола в тава, върху хартия за печене.
Печете около 20-25 минути, до златисто.
Сервирайте със сос Маринара.
Добър апетит!
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
0 | 0 |